I’m not a sinner

umeå universitet Jag längtar tillbaka till Umeå, deluxe! Men insåg idag att jag faktiskt åker hem denna veckan. Sommar är fasen över! Okey, jag bor på ynka 20 kvm i Umeå, men det är mina 20 kvm. Jag saknar mina klassisar, staden, livet, att kunna ta en fika på stan efter middagstid om man skulle vilja! Bara fyra dagar kvar så är jag äntligen tillbaka! Hur som, dags att byta ämne, idag har jag varit en sväng till Älvsbyn och lämnat bilen och så beställde jag just lite kläder till hösten. Kul med lite nytt i garderoben! Har även börjat planera en weekend i Estland om några veckor! ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>