Love the way you move

annika tereseFredagen blev en lugn historia, blev fast i en mycket bra bok som jag läste klart innan jag blev upphämtat och så bar det av till Älvsbyn. Lördagen åkte jag till Vidsel en sväng men efter middag och fix tog jag bilen tillbaka redo för festligheter! Blev en relativt lugn kväll, träffade trevligt folk och satt och pratade och skrattade mycket, som det ska vara på en bra hemmafest! Söndagen spenderades i stor utsträckning sovandes men efter en kebabpizza begav jag mig mot Vidsel där det väntade en mycket god middag med mycket trevligt sällskap! ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>