Last night of your life

h&mHejsan mina fina! Idag har varit en mycket lugn dag, vaknade nämligen i princip utan röst. Kom mest bara en massa pip och kraxande när jag försökte prata. Mår i övrigt mycket bra, vilket är lite lustigt. Har inte ens ont i halsen eller hostar. Helgen var i alla fall trevlig, har gått som på rosa moln över att bara vara tillbaka i Umeå. Sedan blev jag dessutom bortbjuden på middag i lördags och sedan drog vi ut på krogen en sväng. Har även hunnit springa en vända på stan och handlat lite förnödenheter!

Trots avsaknad av röst idag tog jag tag i mig själv på eftermiddagen och tog en liten promenad till Ersboda i det fina vädret för att hämta ut ett paket. Hade egentligen tänkt promenera tillbaka men det fick bli buss med tanke på storleken. Nu ska jag dock ta en dusch och sedan väntar sängen, en tekopp och en film på mig. Imorgon har jag nämligen planerat att låta som folk igen! ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>