Get back in the saddle

vezzolunchHejsan! Vilken underbar dag vi haft idag! Drog på mig shorts i morse, tänkte det är kanske sista chansen detta år. Mötte sedan upp bland annat denna filur på bilden för lunch inne i stan. Åt på vezzo för första gången, blev en pasta med salsiccia! Mycket gott! Nu ska jag dock ta och dra på mig långbyxor och dra ut på en promenad. Hoppas ni har en lika fin dag som jag! Funderar förövrigt helt på att ta bort bloggen, har ju massa andra sociala medier och känner jag mig någon gång skrivsugen så får jag väl köpa mig en dagbok eller så. Får se. ♥

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Get back in the saddle

  1. Hej Terese!
    Tack för din fina kommentar, så glad jag blev :) Är nog liiite partisk, men jag tycker att mina ungar är rätt så fantastiska 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>